Inställda lektioner!

Kan ni tänka er hur skönt det var imorse att få höra att lektionerna var inställda fram till klockan 12?! Det var helt underbart!! Precis klar med två timmars träning, hade duschat och var på väg för att äntligen få äta frukost, och så kommer detta underbara meddelande. Strömmen var visst bruten så, fanns inget ljus eller något in tre av skolbyggnaderna. För mig blev det en snabb frukost och nu ligger jag i min säng och kollar på idol. Efter Idol ska jag sova, sova sova! Somnar alltid på min första lektion efter morognträningen, så några extra minuter sömn i sängen känns helt rätt en onsdag som denna=)


Fram och tillbaka

Det är inte det lättaste att leva här, det svänger från dag till dag så jag håller på att bli galen. Igår var en ganska usel dag, försökte undvika att plugga inför mina prov genom att städa, tvätta, plocka iordning och damma. När allt det var klart så sköt jag upp pluggandet ytterligare, men jag är lite korkad för jag tror att så länge jag itne gör något "roligt" så gör det inget. Alltså tillåter jag mig inte att se på film eller något annat mysig, utan fördriver tiden med att kolla tråkiga grejer till exempel på nätet. Blir så trött, om jag inte tänker plugga så kan jag i alla fall göra något som jag vill. Jaja får väl tänka på de tnästa gång istället;-)

Dagen idag har varit ganska bra, trött hela tiden, men ändå helt okej. Började med morgon träning kl.6.00-8.00. 1h gym och 1h simning. Simningen var inte det roligaste, 1200 frisim, 1 minut vila, 1200 frisims arm med paddlar, 1 minut vila, och sedan 1200 ben. Ibland tycker jag att deras pass och även fantasi är helt urusla. 
Vi hade även ett missöde när vi kom till badet, vårat omklädningsrum gick inte att öppna. Så efter att ha sprungit dit, fick vi springa tillbaka, sedan efter någon minut ändra Dan sig och vi får springa tillbaka igen. Vi kom fortfarande inte in i omklädningsrummet så blev två varv med utfall runt bassängen, tills någon med nyckel kom och öppnade dörren. 

Dagen följdes upp med ett prov i psykologi, hade jag plugga lagom mycket hade jag enkelt fått ett A, men får nog nöja mig med B eller C nu.  

Eftermiddags träningen idag var bara två timmar eftersom vi körde två timmar även på morgonen. Enbart simning på kvällen, det var skönt=D Gick ganska bra, och det har inte hört till vanligheterna precis. Knäckte hela tjejbunten på 8x200 1-4. Eller jag vann i alla fall dem som var fart 4a, dem snabbaste. Kunde simma på ganska bra, skönt komma loss i simningen lite.

Nu på kvällen är det mer plugg som gäller för har foto prov imorgon som jag inte riktigt har pluggat på...:-P Sedan gäller det att få mycket sömn för jag ska ta spruta imorgon. Och ja, sprutor är itne det bästa jag vet, så känner att jag borde vara något sådär utvilad innan.  

They don't have any ananas

Så lät det här om dagen när vi satt och åt middag. Jag var lite irriterad över att dom inte hade någon ananas, som jag kunde ha i min sallad. I stundens hetta blev det "they don't have any ananas", rätta mig dock snabbt och sa pineapple. Hade varit mer roligt, men även pinsamt om jag hade sagt det med massa svenskar med, men nu fatta dem ju ändå inte vad jag sa, tur är väl det;-)

Halloween

Så här såg en av dörrarna i korridoren ut när jag kom tillbaka från study hall igår kväll. Hmm va tycker ni, lite för mycket eller? Värre än våra juldekorationer hemma.Glad blir jag i alla fall av att se hela utstyrseln på dörren =D

Lördag kväll i Charlotte

I lördags blev den en lyckad eftermiddag och kväll i Charlotte. Första stoppet var på ett varuhus utanför Charlotte. Det jag behövde var tofflor, skor, hoodtröjor och shorts, beövde även träningstoppar och shorts men det är inte lika roligt att köpa...:p Hittade inte riktigt allt jag sökte, men en del andra grejer istället;) Kom hem med ett par Billabong flip-flop, ett par lite finare flip-flop, ett linne, en T-shirt, en skjorta, en hoodie och ett par träningsshorts. Tackar vet jag REA! Ganska skönt med rea, men sedan att priserna i övrigt är lägre skadar inte heller. Fick ge $7 för Billabong tofflorna, ca 50kr=)

Här är en del av shoppingcentret, riktigt stor och med mycket affärer, många olika typer av affärer också.

Efter några timmar med shopping så begav vi oss in till Charlotte, Down Town, där vi hade bokat bord på restaurang/bar Cosmos. Priserna på stället var ganska saftiga så det blev det billigaste, en pizza, för dem flesta av oss.
Alla tjejerna som var i CharlotteAlla tjejerna som var i Charlotte. Ganska roligt att det bara är Cheryl och Paige som är amerikaner i gänget, resten av oss är internationella. Malin och jag från Sverige, Lara från Tyskland, Maria från Ryssland, Ewelina och Ewa från Polen och Henni från Sydafrika.
Härliga Lara.
Cheryl och Paige, både med stort lockigt hår.

Det var sagt att det skulle komma magdansare senare på kvällen men det verkade dra ut på tiden så tillslut gick vi därifrån. Nu började vi få lite problem för vissa ville hem och vissa ville stanna, och båda personerna som hade bil ville stanna. Blev lite tjafsa hit och dit ute på gatan i säkert 40 minuter, innan en av förarna, Cheryl, fick ge med sig och köra hem. Vi fem som var kvar gick in på en klubb och dansade och hade skoj.
Maria, Paige och Lara på dansgolvet på Alley Cat, klubben vi var på.


Det var verkligen som i filmerna, att folk (inklusive oss) ställde sig i en ring och så gick folk in och körde värsta dansnumret! Jag kände inte riktigt att jag hade några moves på lager så jag stod över;-)

Lite sjukt och var det sedan när det helt plötsligt skulle vara underklädes modevisning. Helt plötsligt tar dem in en tjej på scenen, med sopsäck på sig, och så börjar en kille att klippa hennes hår?! hann höll på där några minuter och klippte till en frisyr och sedan klippte han upp sopsäcken och så visade hon upp underkläder. Något sådant tror jag aldrig skulle hända i Sverige, vilket jag är glad över också. Jag tyckte allt var så sjukt så jag var tvungen att ta kort, men Lara kalla mig turist och skrattade så kände att jag fick nöja mig med ett kort:-p


Helg!

Nu är det lördag och klockan är 12.50, vilket gör att jag är klar med dagens och veckans träning! Nu är jag ledig ända till måndag morgon kl.06.00=)

Hade tänkt tillbringa lördagen med att sova, se idol eller nått annat slapp, plugg och sedan nått skoj på kvällen. Planerna har blivit lite ändrade, men tror att det är till det bättre, kan behöva ha lite skoj efter denna veckan... Blir en kort tupplur nu, och sedan bär det av in till Charlotte för shopping, middag och utgång! Första gången jag kommer mig till Charlotte, om man inte räknar IKEA då, så det ska bli riktigt skoj. Tänker inte ens ha dåligt samvete för att jag inte pluggar, det är ju faktiskt lördag;)


Fredag

Det är fredag morgon och ett av träningspassen är avklarade och så även frukosten. Sitter och kollar nätet lite innan jag ska gå till min lektion. Här fortsätter det att vara tungt och jag vill bara hem. Det är fredag, men inte ens det kan jag njuta av för det innebär två träningar, och att det sedan är lördag och då är det bara till att gå upp tidigt för att träna i (minst) 3 timmar. Efter träningen på lördagar så är jag alltid helt slut och har inte energi till att göra något, vilket gör att lördagen bara går och helt plötsligt är det söndag och då har jag massa, massa skolarbete framför mig. Ser verkligen framemot att det snart är helg...

Dalar och toppar

Idag ar en dal, en riktig djup sadan ocksa. Traningen forut gick riktigt daligt. Jag har problem att fortsa mig pa denna typen av simning som vi har har... simmade massa 800-ingar och 100-ingar idag. Blev simning i 2 timmar, 8700 yards. Sedan ska det egentligen vara 1 timma lopning/landpass. Idag blev det, for min del, 1.5 timmes lopning. Det var en sadan latt lopning som 5 st bulldog laps, ett varv ar 3/4 mile, vilket alltsa gav mig en lopning pa ca en halv svensk mil. det tog mig cirka en timma. Grejen var att jag borjade ga p[ mitt andra varv nar jag kom pa att jag gick snabbare an vad jag sprang. Fick mig en rejal utskallning av Coach Dan, skrek att jag aldrig skulle ga nar vi springer. Sa jag tog mig igenom lopningen som en riktigt karring, jag lunkade verkligen fram. Nu vill jag bara hem harifran, kanner inte att jag har vad som kravs for att klara av detta. Idag var ingen dag som jag var super mycket trottare an alla andra dagar, men jag var trott bade mentalt och fysiskt och da blev det stop. Orkar och vill verkligen inte nu...

Snart ar jag klar har i biblioteket, men inte ens nu kan jag ga och lagga mig, utan maste aka till Walmart for att kopa grejer till min fotouppgift som ska vara klar imorgon. har en harlig stund framfor mig, tar namligen ca 20 min till Walmart, det ger mig 40 minuter i bil sa har kl 21 en onsdag kvall. Harligt varre! :(

Sitter i biblioteket och skriver, darfor jag inte har nagra prickar over a:n och o:n...

Mamma har fyllt år idag också!=)

Hade tänkt skriva detta inlägget tidigare idag, men så försvann tiden helt ifrån mig. Får bli nu istället, bättre sent än aldrig som man säger;) Måste så klart skicka en liten tårta till min mamma!


Tycker att denna tårtan är passande, eftersom det var så jag fick säga grattis idag, genom datorn på Skype=)

Var roligt att prata på skype förut, för där fanns både mamma, pappa, mormor, och Birger. Blev ett långt och härligt samtal, men måste erkänna att jag skulle gett ganska mycket för att få vara hemma idag och fira min mamma...

Vi vann tävlingen och mina beställningar kommer imorgon!

När jag kom till träningen i eftermiddags så sprang, och gjorde landövningar, alla tjejerna som galningar. Det var nämligen tävling på G. Fick höra vad det hela gick ut på: Springa 5 st halva Bulldog laps och mellan varje varv, springa in i simhallen och göra sammanlagt 60 st mag, bröst och benövningar. Allt detta gjordes på tid och sedan la den sammanlagda tiden för laget ihop. Efter träningen fick vi veta att laget jag var med i vann!=) har nog Paige att tacka mycket för det, hon sprang nämligen på 28 minuter! För mig tog det en ytte bytte liten stund längre, sprang på 40 minuter;) Men vi gör alla vårt bästa så jag är nöjd med mina 40 minuter=) Som pris fick vi välja ne morgon träning under hösten som vi inte vill komma på. Känns som det var ett väldigt konstigt pris, men alla verkade uppskatta det, och det gör säkert jag också den morgonen jag kan ligga kvar några timmar extra i sängen.

Kom precis tillbaka från biblioteket där jag har suttit i två timmar och gjort en uppgift som skulle vart inlämnad imorse. (hade inte riktigt förstått det) Jag blev tilslut klar med den, men känns lite segt för har fortfarande inte kommit någonstans på uppsatsen i samma ämne som ska vara inne på onsdag...

Mina ögon värker av trötthet, och min kropp är allmänt uttorkad så det får bli till att dricka mycket vatten och sedan sova.

Blev glad förut när jag såg att mina beställningar har kommit fram till Greensbouro, vilket gör att jag kommer få båda kameran och kläderna imorgon! Om det nu inte har blivit fel på adresserna, så att det skickas till fel ställe. Kan någon säga hur man stavar adress på svenska, stavar jag rätt? Lär mig aldrig om det är två d:n eller två s. Mycket lättare på engelska för då är det både två d:n och två s:n;)

Kram

Ikea=)

Hemma efter en härlig tur till IKEA. Åhh vad underbart det var att få äta köttbullar, mos (hmm, ingen potatis...), brunsås och lingosylt! helt sjuka priser också, kan tycka att köttbullarna är billiga på ikea hemma, men här kostade dem $1 för 10st köttbullar, med allt till. $1 är ungefär sju kronor. Synd IKEA inte låg närmare, ca 1h från Wingate, för i så fall skulle jag nog åkt dit flera gånger i veckan för att äta köttbullar. Inhandlades en matta och en pläd som matchar min "inredning" och även en hänggrej till garderoben.

Blev även en tur i "matbutiken" på IKEA. Ville så gärna köpa sill, men jag har ju inget kök så det hade nog inte vart en sådan bra idé. Tror inte jag skulle tycka att det var så gott att äta bara sill som den är, jag vill gärna ha potatis till. Tanken slog mig att jag skulle köpa en burk och ta med mig till matsalen och äta, men hejdade mig i sista stund. Kände att det kanske var till att ta det för långt... I stället blev det Leksand knäckebröd, räkost, ahlgrens bilar och choklad som fick följa med mig hem. Godiset fick slinka med även om det är på våran no-no-list över vad vi får äta (nått måste man ju få unna sig någon gång emellan åt). Det fick bli mer knäckebröd och räkost, även om mamma och pappa skickade hit det. Känns som om jag inte kommer att göra så många mer besök på IKEA detta året, och ett paket knäcke räcker inte så länge;)Kan visa vad det var för smått och gott som jag fick av mamma och pappa i paketet här om dagen=)Jag berättade väl om hur snygg jag var här om dagen när vi blev tillsagda att isa ställen som vi tidigare har haft problem med. jag har ju sedan långt tillbaka haft problem med axlarna så det blev is på dem. Måste erkänna att gå runt med dem ispåsarna på axlarna inte var det mest bekväma jag har gjort i mitt liv.


Här är förresten en bild på min nya ögonmask. Så här skrämmande ser jag alltså ut vissa nätter när jag vill försäkra mig om att sova riktigt bra. Lägg även märke till öronpropparna, dem finns i mina öron varje natt. Paige snarkar nämligen emellanåt, och om det är något jag kan bli galen på så är det snarkningar:p


Nä nu blir det till att sova, för fick nyss reda på att vi har morgonträning imorgon. Att få reda på sådant några timmar innan är inte något jag uppskattar. Jag behöver förbereda mig och ladda mentalt;) Ska försöka tänka på något roligt istället och det är att jag ska ha skype-träff med mamma och mormor imorgon! Ska bli roligt få prata med mormor och Birger för det var ett tag sedan nu. Imorse fick jag en enorm längtan till Väjern, mormor och Birger...Får se till att det bli en visit till kusten när jag kommer hem=) Kram och godnatt/morgon!

Ikea?

Nu är det söndag och det är kanske inte den roligaste dagen i veckan. Inte de värsta heller för det är min träningsfria dag, men söndagar har aldrig riktigt varit min grej:p

Har haft en ganska bra helg annars så det är skönt. Min största lycka, under min tid här i USA, kom i fredags efter träningspasset. På fredagar verkar det som vi bara har två timmar träning på eftermiddagen eftersom vi kör en timma på morgonen. Vi började att simma och helt plötsligt så hade våra två träningstimmar passerat och genom endast att simma. Det är sjukt att det var min gladaste och lyckligaste stund hittils, men så är det. Det var så härligt att slippa springa eller köra landpass! Det gjorde hela min kväll=) Hämtade paketet jag fick av mamma och pappa, i fredags morse, och där i låg det inte bara kläder utan även en liten 70% chokladkaka och en tablettask med sura björnar! Det mumsade jag i mig senar på kvällen=) 

Träningen på lördag morgon gick också bättre än förra helgen, men kan bero på att vi inte körde styrketräning i två timmar utan att vi simmade i två. Blev lite putt sedan när jag fick höra att vi på gymmet skulle köra 30 minuter styrka och 30 minuter kondition. Varför kondition igen när vi redan kört kondition i vattnet i två timmar?! Jaja, passet tog tillslut slut, efter 3h och 15min. (Att jag simmade bra kanske berodde på att jag åt Wasa fullkornsknäckebröd med kräftost till frukost;), även det fanns med i paketet) En stor del av lördagen spenderades i sängen, tittandes på True Blood. Den serien är verkligen inte bra, men kan inte sluta se den ändå...;)Blev så sugen på att se Twilight så den fick det bli fram mot eftermiddagen. Jag hade en härlig, efterlängtad skype-date med Angie och Frida=) Den får snart göras om, men då gärna emd en fungerande mick från Fridas sida;)

Nu är det söndag och jag har precis lagt på skype efter att ha pratat med mamma och pappa. Dags för ett samtal till älsklingen=) Fick precis meddelande om att det blir IKEA, lite senare idag också. Det ska bli skoj, vet inte om jag behöver något, men roligt ska det bli=) Kanske ska ta och köpa mig en svenska flagga om dom har och lite mer knäckebröd;) Har fått upp lite härliga foton på min vägg=)


Äntligen

Ännu en dag har gått och snart är helgen här igen. Jag önskar mig en bättre helg nu än den som var=) Idag förmiddags åkte jag och Will, en av freshman killarna, till Walmart för att införskaffa oss lite förnödenheter. Jag åkte därifrån nöjd, fick med mig allt jag ville. Will vart lite mer tomhänt än jag, en burk pulverkaffe och en burk chokladpulver var det enda som han köpte. Jag fick köpt mig en ny nyckelring, den jag fick av Marie gick sönder här om dagen=( Blev till att köpa en sovmask också. Jag har stått ut länge nog med att sova i ljuset av Paige lampa, så idag införskaffades den. Har letat igenom hela min packning och alla mina väskor efter min Glaciärvårdar-ögonmask, som jag var helt säker på att jag packade ner, men nånstans på vägen från Uddevalla till Wingate så verkar den ha kommit bort.


Den jag fick av Marie är den till höger, gillade den så himla mycket så inte alls roligt att den gick sönder.Gjorde även misstaget idag genom att tro att det var kallt ute, eftersom det var mulet. Jag tog på mig jeans, T-shirt och joggingskor. Fick något av en värmeattack när jag kom ut, svetten rann! Jag verkar fortfarande tro att vädret är här som det är hemma.

Äntligen lyckades jag att beställa digitalkameran också. Jag har frösökt på alla olika sätt i mer än två veckor nu, men det har inte fungerat en enda gång. Ni kan antagligen tänka er min frustration, tålamod är en dygd som jag verkligen inte har. Idag slängdes en av vattenflaskorna för att det inte fungerade att beställa, men jag tycker att jag har bättrat mig med min förmåga att slänga grejer när jag är arg. Jag tog ju trots allt bara en ersättlig gratis vattenflaska, förr i tiden hade nog något betydligt mer värdefullt rykt in i väggen. Här är min nya Sony digitalkamera (får se när eller kanske om den kommer, för det verkar som om jag har skrivit lite fel adress...)


Blev glad när jag kollade min mail förut och såg att min beställning från Forever21 har blivit skickad! =) Sen blev jag väldigt glad efter träningen också när jag tog en sväng flrbi min post box och såg att det fanns ett paket att hämta ut. Synd bara det var stängt när jag kom för nu måste jag vänta ända till imrgon innan jag får det...=(

Träningen igår och idag har fallit mig mer i smaken än tidigare träning. Igår var det 2,5 timmes simning och 30 minuter landpass. Simningen börjar kännas bättre och bättre så jag var nöjd när jag märkte att det blev 2 timmars simning. Lite mindre nöjd var jag efter det när jag fick höra att vi skulle springa. 3 st bulldos laps blev det, dem är 3/4 mile, vilket ger 2.5 km. Efter den dödsturen så var det dags för 30 minuter landpass...Hmm lite jobbigt måste jag säga att det är att köras landpass efter man har varit i vattnet, alldeles blöt i håret och knappt man hinner torka sig på kroppen heller. Ja ja, imorgon bitti är det dags för ännu ett styrkepass, så får bli till att sätta på mig min ögonmask, sätta i mina öronproppar och låta John Blund komma=)


Inget vatten!

Kom tillbaka till från gymmet imorse, för att ta en snabbt dusch innan jag skulle äta frukost. Möts dock av en ganska irriterad Paige. Vattnet är avstängt! Finns inget vatten i duscharna, handfaten eller toaletterna. Det blev helt enkelt till att gå och äta fruksot svettiga, för att hoppas på att vattnet skulle vara på när vi kom tillbaka. Tillbaka efter en snabb frukost så fanns det fortfarande inget vatten någonstans. Både paige och jag var svettiga så det var inte riktigt ett alternativ att bara ta på sig rena kläder utan att ens ha kunna skölja av sig. Vi bestämde oss för att gå till poolen för att i alla fall få bort svetten. I detta falelt så hade jag heldre gått dränkt i klorin än i svett. När vi kom bort till poolen så fungerade duscharna! Lyckan var stor. Det var inga mängder med vatten som kom, men tillräckligt för att kunna duscha sig ren=) Och det bästa var att vi slapp att "tvätta" oss i poolen:p

Nu har jag klarat av gym, två lektioner, lunch och en kort powernap. Även om jag redan har tagit en liten tupplur nu så ska jag nog ta mig en till nu, känns som om det behövs innan nästa träning. Fick tillbaka mitt psychology test, 76 av 100= ett C. Är väl inte super bra, hade känts bättre att få i alla fall ett B-, men men trodde ju faktiskt att det hade gått sämre så ska väl vara nöjd.

Nä nu ska jag ta mig en tupplur innan nästa lektion, jag hoppas att all min träningsvärk i magmusklerna försvinner fram till dess;)

Lätt sträckning

Tror jag har fått någon lätt sträckning eller något liknande. Känns inte speciellt bra i höger skinka och vänster framsida lår...=( Inte har jag något att smörja in med heller, men förhoppningsvis kommer paketet från mamma och pappa snart och där i hoppas jag att det finns någon typ av muskelsalva. Träningen annars idag gick väl si sådär. Började med löpning (som vanligt) och sedan landpass och ett kort simpass. Jag undrar om löpningen var så mycket längre idag bara för att jag fick sluta min lektion tidigare. Allt för att det ska bli så jobbigt som möjligt. Löpningen idag var närmare en timme! Synd att jag är sjukt långsamt, för jag hann inte klart sista halvan på varvet. Ville änna springa den eftersom det skulle kännas så skönt att ha gjort allt, men icke. För att ni ska förstå hur långsam jag är så kan jag säga att Paige var ett varv före mig. Hon är i och för sig snabbast och jag är bottenskrapet, men ändå. Hon hann alltså springa tre varv medan jag sprang två, känns inte så himla skoj precis. Tror att löpningen var runt 5 miles idag, vilket är cirka 8km. Jag hann som sagt inte mitt sista halva varv så blev ju inte lika långt för mig. Imorgon är det upp och hoppa klockan 06.00, för 06.30 kör vi igång med gympasset.

Hade tänkte visa lite bilder på kläderna jag har beställt, men kommer inte riktigt ihåg vad jag beställde:p Att jag inte kommer ihåg är för att jag la så mycket i min kundkorg så det blev att ta bort mer än hälften för att jag skulle kunna ha råd. Får helt enkelt visa lite bilder när jag har fått kläderna i stället=) Synd att det inte fanns några träningskläder på forever21, för det behöver jag verkligen...

V-ups

Kom till träningen, lite sen som vanligt eftersom min lektion håller på 20 minuter in på passet. Jag tycker mest att det är skönt att lektionen håller på så länge för då slipper jag plågas lika länge=) Missade nästan all löpning idag, så egentligen borde jag vara nöjd. När vi kom ut på vår lilla "uteplats" för att köra landpass, så var det samma upplägg som i torsdags, 21 stationer, 50sek övning-10sek vila. Vi började som vanligt på magstationerna, men idag var dem ändrade. Vi började göra V-situps, man går upp med raka arma och raka ben tills man ser ut som ett V. Verkligen inte det lättaste. Dan kom och ställde sig och kollade när vi körde och började skrika att vi var för dåliga, att vi böjde benen, att vi nuddade marken osv. Det hela slutade med att vår grupp fick hålla på med V-ups hela tiden, alltså 14x50 sekunder. Hälften av oss grinade och jag trodde på riktigt att mina hötfböjare skulle gå av. Sedan blev det "straff" för att vi var så dåliga. Massa plankan, sneda situps, hela situps , mer V-ups och hur mycket annat jobbigt som helst. Jag skojar inte när jag säger att det är som bootcamp här, riktigt militär stil kör dem på. Dan stod verkligen och skällde på en av tjejerna i min grupp,medan hon gjorde V-ups, och hon grinade hur mycket som helst, men här hjälper inga tårar, bara mer skäll och straff verkar man få då...

Simningen sedan var ingen höjdare. Nästan hela passet bestod av ben undervattnet. Fjärilskick på mage och ryg, frisimsben, ryggben, allt om vartannat under mer än en timme, fram och tillbaka undervattnet... Tyckte jag gjorde bra ifrån mig på simningen i alla fall, och kämpade verkligen 100% hela passet. Jag vet inte om jag bara tror att jag gör bra, för får inte höra något positivt. Det enda jag fick höra var: tar du verkligen i nu, är det allt du har? Verkligen inget roligt att höra...

Nu efter träningen är jag helt slut! Vart i study hall mellan 19.30-21.00 så nu när jag kom tillbaka blev det sängen direkt. Huvudvärk och öm i kroppen. Känns som om jag har vridit tillbaka klockan till då jag var 13år, när jag började simma alla morgonpass. Helt slut, trött och öm, alltid.

Förresten hade jag inte gjort något förut när Dan sa att jag skulle komma. Fattas något i min hälsoundersökning och fixar jag inte det så får jag inte gå på varken lektionerna eller träningen. Tror det är för att jag fortfarande inte har tagit sprutan som fattas. Det är vad jag hoppas på, för annars måste jag betala för en undersökning och den kostade mellan $75-100,.

Något jag ska tänka på nu när jag ska sova är att jag unnade mig "lite" nätshopping igår;) Beställde klänningar, shorts, linnen och lite andra grejer från Forever 21. Varje morgon är lika tråkigt för jag har i stort sett inga kläder. Går i samma grejer hela tiden, känner mej så sunkig. Jag hoppas att kläder jag beställde kommer att passa, är ju lite svårt med storlekar...Gör dem inte det och jag inte kan skicka tillbaka några grejer så får det väl bli allmän utdelning när jag kommer hem;)

Nä, nu orkar jag inte hålla uppe ögonen längre så blir till att sova. Skönt att jag inte börjar fören 9:20 imorgon, vilket ger mig hela tio underbara timmars sömn, och som jag ska njuta av dem tio timmarna!

Så var det måndag igen...

Helgen är över, men det gör mig inte så mycket för har haft en ganska tung helg.  I fredags tog vi lagbilder med simningen. Tyvärr fick jag ingen bild på både tjej- och killlaget tillsammans eftersom alla var med på bilden och ingen kunde ta något kort. Roligt att alla har värsta smilet, utom Malin och jag i stort sett.

Just nu sitter jag och pluggar inför mitt psychology test som jag har om 40 minuter. Har inte pluggat så speciellt mycket, ungefär inget egentligen, men det är multiplechioce questions och hört att det ska vara ganska enkelt. Hmm får väl se hur det är med det...

Blev lite orolig nu för fick ett meddelande från Coach Dan att jag skulle komma till han kontor genast.. Ja ja, det är väl bäst att jag går och ser vad han vill. Hoppas bara att det inte är något allt för hemskt eller jobbigt.

Min cafeteria vän

Jag har fått en ny vän i cafterian;) Han jobbar där och har tydligen märkt att jag alltid sätter mig på samma plats på morgonen. Jag kommer alltid ganska tidigt, går innan Sidan, så det är aldrig några simmare där närjag äter. Därför orkar jag inte gå bort till "simmarbordet", utan sätter mig i närmaste soffan. Här om dagen gick min vän förbi och sa "I could have guessed it was you sitting there". Haha jag är så förutsägbar:p Idag undrade han vad jag skulle göra om någon tog min plats före mig. Han livar faktiskt upp min morgon=)

Har precis haft engelska lektion. Vi fick tillbaka ett diagnostiskt test som vi gjorde första lektionen. Högst var 90 poäng, jag hade 46 poäng. Det var inte så jätte roligt, utan kände mig väldigt dåligt, ända tills jag hör att den som hade högst hade 60 poäng. Herregud, hur dåliga är dem egentligen på sitt eget språk? Jag som knappt kan stava och skriva korrekta meningar på svenska, fick bättre än killen brevid mig... Ja ja, fick mig att må bättre än först när jag fick veta vilken poäng jag hade.

Torsdag klar, fredag nästa

Nu är jag så trött så tror att jag skulle behöva 15 timmars sömn vara att vara något sådär pigg till imorgon. Det kommer inte att hända utan blir kanske en 9,5 timme (om jag skyndar på mina morgon rutiner lite grand;)) Inte så illa med 9 timmar men långt ifrån vad jag skulle behöva nu.

Som sagt så hade jag mitt första prov idag, var i photo. Ska inte överdriva och säga att jag hade pluggat jätte mycket, men tiden fanns inte riktigt till. Kändes ändå som om provet gick hyfsat, ska inte hoppas på för mycket för har säkert missuppfattat eller tänkt helt fel, men jag överlag är jag nöjd=)

Allt går verkligen i ett här. Går i skolan på dagarna, sedan skynda till träningen, vilken består av ca 45min löpning, 1.5 timme landpass och sedan 1.15 simning. Efter det stretchar jag (ingen annan..) sedan bär det av för att äta kvällens middag, och sedan direkt till biblioteket fram till 21. Efter det faller jag ner i min säng med datorn. Ikväll blir det inget Idol, vilket jag verkligen hade velat för är ju så bra!, men jag orkar inget annat än sova just nu...

Igår så bestod ju löpningen av 20x100yards i fart 1-4. Idag var det så roligt som 8x200 i fart 1-4. Man skulle kunna tro att det inte skulle vara så jobbigt eftersom det bara var 8st, så tänkte jag i alla fall. Men det var riktigt långt, 200 är så mycket längre än 100! Var även samma landpass idag som igår, förutom att det idag var 50sek övning-10sek vila, mot igår då det var 40sek övning-20sek vila. Jag tycker det var illa nog att kroppen var öm som atta från igår, så den där tidsskillnaden knäckte mig verkligen. Vet inet om jag sa vad vi gjorde igår... Vi var indelade i 3st grupper, 7 st personer i varhe grupp. Min grupp t.ex. började på "magstationen", där var det 7 olika sorters situps. Efter det fick vi faktiskt 2 min vattenpaus. Sedan var det "axlar och tricepsstation", vattenpause och sedan "lår och rumpstation". Detta var vår härliga landträning igår och idag...:-l

Simningen är väl sådär nu när man är helt mörbultad. Inte precis någon graciös simning, utan den känns ganska fyrkantig. Passen är lite konstiga också. Idag var det 3x1000 och sedan 20x25, inte precis vad jag hade väntat mig innan jag åkte hit, men sedan är i och för sig inget som jag hade tänkt mig...:p

Skrev min "nya" uppsats ikväll också. Ungefär 1.5 h tog det mig att skriva den så jag ska väl inte klaga för mycket, men kan nog inte räkna med något större succé betyg precis. Känns skönt att jag fick det att flyta på när jag skrev nu när jag ändå hade ont om tid och energi. Fick bli händelsen när jag blev sparkad av hästen Bobbo, som jag skrev om. Kändes som om jag kunde hitta på lite som jag ville där, även om det var lite svårt att försöka skriva alla ridtermer på engelska. 

Nä nu ska jag sova, blir bara 8 h och 15 min nu;)

Sverige/Wingate

Min Sverige/Wingate tröja;)Min oerhört snygga Sverige/Wingate tröja;)
Har äntligen fått upp mitt garderobsskynke.Har äntligen fått upp mitt garderobskynke.

I'm up

Min kropp är åter öm:( Förtsåt inte hur jag kunde glömma att packa ned omrsalva, eller vilken muskelsalva som helst för den del. Jag hoppas mamma och pappa lade ned någon i packetet dem skickar, för det behövs verkligen. Frågade om dem inte hade det här, men inte. Här kör dem på isbitar i en påse, som sedan lindas runt de tömma stället med hjälp av gladpack. Det ser ganska roligt ut, eftersom större delen av alla idrottare på skolan går runt med stora ispåasar på olika ställen på kroppen. Jaja, det är väl en sak som är skönt med att det är så många idrottare på skolan, man behöver inte skämmas för att man haltar omkring som en kärring, alla andra gör ju också det.

Idol

Ligger i sängen efter ännu en kväll i biblioteket. Fått lite gjort inför provet imorgon, känner mig ändå ganksa lugn för har ingen lektion innan provet och de tär inte fören 13.30, vilekt ger mig många timmars pluggande=)

Här är förresten resultatet av tie dyeingen, kommer vara riktigt cool om jag har på mig detta när jag kommer hem;)


Hmm, något händer med min dator nu för inga bilder kommer upp. Orkar inte vela mer med det nu, så den andra får ni helt enkelt se imorgon istället.

Min ömma kropp, som tidigare idag rörde sig lika graciöst som en 100-årig kärring skulle gjort, har efter degens pass lyckats mjuka upp sig lite. Det känns skönt kan jag erkänna. Ser lite roligt ut när man ser någon av simmarna komma gåendes för alla går som om vi har skitit på oss eller nått sånt. Men vad står man inte ut med;)

Det var tur att jag ställde alarmet på nio, för att inte missa 09:09:09, annars hade jag definitivt glömt bort det. Nu är denna dagen över så blir till att vänta ett år, en månad och en dag till nästa gång.

Nu ska jag lägga mig till rätta ock se denna säsongens idol audition på min kära dator, ska bli riktigt mysigt!


Inte roligt

Blev så himla less i morse. Hade inlämning av första utkast på uppsats till idag. 3-5 sidor om a significant event. Nöjd med min uppsats och kände mig ganska säker på att den inte skulle var allt för dålig. Kommer till lektionen, och då ska vi sitta i grupp och läsa varandras och kritisera osv. Jag fick bara skit kritik på min. Att den var ointressant, inget man ville läsa vidare på, att jag pratade om liknande saker hela tiden osv. Kommer fram till läraren när lektionen är slut och då får jag veta att jag itne ens hade gjort uppgiften, inte skirvit den som den skulle skrivas. Jag hade skrivit om hur Stoffe har påverkat mig och mitt liv, men det gick tydligen inte. Utan var tvunget att det skulle vara en precis händelse. Verkar som det blir för mig att skriva en helt ny till på fredag, vilket jag inte har tid för... Istället för att börja skriva på en ny uppsats så gick jag och la mig under täcke och grina och sen sov till nästa lektion började. Inte haft en bra vecka hittils=(

Jag missade det!

Åhh jag kan inte fatta att jag missade kolla på klockan när den var 09:09:09!! Jag som har väntat hur länge som helst på den här dagen och tiden. Bröt ihop här en stund, men sen kom jag på att jag har en till chans på mig för här går inte klockan efter 24-timmars format, eller hur man ska säga. Så ikväll när klockan är 21, så kommer den att visa 09. Verkligen tur att jag befinner mig här nu så att jag får en andra chans;) Nu ska jag verkligen sätta ett alarm så att jag inte missar det.

090909 kl:09.09.09

Iorgon för mig, men idag för er, så är det 090909. Jag ska sätta klockan på alarm så att jag inte missa tiden 09:09:09. Jag blev helt förskräckt förra månaden när jag trodde att jag hade missat "datumet", men sedan lugnade jag ned mig när jag insåg att det var en hel månad kvar. Nu är i alla fall datumet och tiden äntligen snart här. Ni vet väl alla att man får önska sig något då. imorgon får man nog önska sig många saker efter som det är samma, datum, månad, år och kanske till och med samma timma, minut och sekund! ;)

Pain is weakness leaving the body!

Tiden räcker inte till! har inte hunnit med att skriva nått här, inte hunnit med alla läxor och jag hinner inte prata med mamma och pappa eller stoffe....Klockan är halv elva och jag är tilllbaka i min säg efter ännu en dag här. Har varit en minst sagt smärtsam eftermiddag och kväll. Träningen började med en löptur bort till en lång äng/cross country bana (eller vad det nu var för något). Som uppvärmning var det löpning fram och tillbaka, var ungefär1000 yards. Efter den "lilla" uppvärmningen så mätte Kirk ut 100 yards. Vi blev indelade i tre stycken grupper. Första gruppen sprang upp för banan, väntade medan grupp två sprang ner och sedan till grupp tre hade sprungit upp. Ungefär som en lagkapp. Detta skulle göras 20 ggr, uppdelade i farten 1-4. Allstå börja långsammare och öka ända till den fjärde då det var full fart. Dum som jag är så trodde jag att på något konstigt vis att vi bara skulle behöva springa fem ggr, men det var ju så klart 5x4 ggr. Nöjd att jag klarade mig ända tills det var ett "varv" kvar, men då gick det inte mer. och inte för att jag var trött, utan för att jag verkligen höll på att göra ner mig. Riktig hemsk känsla och inte så roligt gå ifrån träningen för att man är dålig i magen. Kan faktiskt skylla på barbequen vi fick här om dagen. Många av oss som har varit dåliga sedan dess.

Tillbaka efter mitt toa besök så var det dags för landpass ute på vår lilla stekande, vindstilla gård. Idag var det riktigt hårt. Benen var ju som gele efter all löpning, särskilt sedan vi sprang 5km+lkörde andpass+simma igår, detta verkar dock inte hårt alls för tränarna. För idag var det ungefär tjugo ggr värre än igår.Armhävningar, massa olika typer av situps, utfall, höga hopp, medicinboll, 90 grader, detta var bara några av övningarna vi fick njuta av. Efter det härliga landpasset så var det dags för simningen. Inga 10 000 meters pass vi kör direkt, utan var runt 3000 yards, men det räcker gott och väl till ändå.

Jag verkar inte ha kunnat dölja att löpning och landpass är min svaghet för jag får alltid hör av coach Dan, -Ohh I bet you just wanna be in the pool now, och -just get em away from this running and into the pool. Han har ju inte fel heller, jag skulle mycket hellre simma än springa fram och tillbaka mitt i solen (i den svala temperaturen av ca 35grader.) Ett av Coach Dans härliga citat idag också:" Pain is weakness leaving the body!" Dom vet vad dem ska säga när det är som tyngst;)

jag vet inte om dem är emot att man stretchar efter träningen här, för ingen gör det och alla frågar konstiga saker för att jag stretchar efteråt. Blev en 20-30 minuter stretch efter passen idag, men inte känns min kropp bra ändå. Efter endast två pass avklarade, så är jag i stort sett öm i hela kroppen...Och trött som om jag inte har sovit på en vecka eller så. 

Min tie dye är förresten klar så den ska ni få se när jag lyckas få tid att skriva nästa gång. Nu blir det att sova för mig, även om det är så mycket mer som jag vill berätta om. Jag får helt enkelt försöka komma ihåg det och mämna det nästa gång istället. 

Kram och godnatt/godmorgon=)

Idag drar det igång

Nu är klockan lite över ett här och jag har precis kommit tillbaka från lunchen. Var överkokt spagetti, tomatsås och köttbullar. Självklart var allt redan färdig blandat, var mysigt värre...Jag har en lektion kvar, historia. Efter det är det dags för säsongens första officiella träning. Ja gmåste erkänna att jag är väldigt nervös inför träningen, både simning, löpning och landpass väntar mig.

Det känns som om allt kommer gå väldigt mycket i ett under veckorna. Jag börjar mina lektioner klockan nio varje dag utom en, halv tio då, och sen slutar jag antingen kvart över eller tjugo över tre. Vilket gör att jag kommer att få springa över till träningen för den börjar klockan tre varje dag. September månad ut så kommer vi att träna 15-18 varje vardag, sedan är det middag och kl.19.30-21.00 är det obligatorisk för alla Freshman (alltså jag) att vara i Study Hall. Det är helt enkelt ett klassrum där större delen av simgruppen måste befinna sig för att göra sin läxor. För mig är det väldigt ovant att ha inlagd obligatorisk studietid. Man har ju i princip ingen fri vilja över hur man vill spendera sin tid, men på ett sätt kan det väl vara bra också. Det kan hända att det är lättare att få allt gjort när man sitter i Study Hall eftersom man är tvungen till att vara där en speciellt tid.

Nu ska jag förresten försöka att komma på något bra skämt till innan träningen. Har blivit förvarnad av Dan att jag måste dra ett sedan. Känner inte så stor press för Dans skämt har varit ritkigt usla. Värre är det om han vill att jag ska berätta skämtet inför alla simmarna...:s

Snygging

Förresten så hade Samantha, en av tjejerna i laget, sett Stoffe på en av mina bilder på facebook och hon tyckte han var sjukt snygg! Haha lite roligt att höra tycker jag=) Men hon sa att han inte fick komma hit för då skulle hon stjäla honom från mig;) Jag vet en som blir glad av att läsa detta inlägget:p

Tie Dye

Nu har jag vaknat, i hygglig tid utan att ställa klockan. Fast drömde att eftersom jag inte hade satt något alarm så vaknade jag klockan tre! Så klockan nio känns som en riktigt hygglig tid jämfört med klockan tre. Väldigt hungrig är jag också, men frukosten öppnar inte fören klockan 11. Lite sjuka mattider här tycker jag, alldeles för lång tid mellan målen...

Igår var jag med om min första "stora" Amerikanska sysselsättning, Tie Dye. Jag tror att jag gjorde något liknande någon gång under lågstadiet, men här är det verkligen vanligt att färga kläder i olika mönster och färger. Dem blev lite förvånade när jag sa att det var "töntigt" att tie dye i Sverige, eftersom det är så vanligt här. Jag kan väl kanske förstå om man gör det när man är liten, men när man är runt 20 känns det lite konstigt att gå runt i "hippie" kläder. I slutet av kvällen var tjejerna väldigt stolta över att ha lyckats få mig att färga två stycken tröjor. Min andra tröja gjorde jag i Sveriges färger, och flagga för den delen, men tjejerna sa att det var en Wingate tröja (Wingates färger är gul och blå), de kan ju få tro att det var en Wingate tröja, men jag vet att det var en Sverige tröja;) Ska bli spännande att se ikväll, när tröjorna är tvättade och klara, hur de egentligen blev.

Tog lite bilder emd min nya mobil, för hade inte med mig den andra, men nu vet jag så klart itne hur jag ska få över dem till datorn... Försökte att messa över dem, men de har inte kommit fram än, så det verkar lite kört. Tog två nya bilder idag så dem kan ni få se i alla fall.Den gula färgen är inte vit som den ser ut här, utan det är blixten som gör det. Min nya Sverige/Wingate T-Shirt, hopvikt till ett litet paket=)

Något ni antagligen inte kommer få se är alla gamla parfymer och flaskor som Anna köpte! Hon var på auktion igår på dagen och kom hem med tre stycken lådor fulla med parfymer från 70- och 80-talet. Det var nog något av det sjukaste jag har sett. Flskorna var formade  som små dockor, motorcyckelhjälmar, lastbilar, radiospelare,gamla telefoner, salt och papperkar, thekannor och allt annat konstigt man kan tänka sig. Inga former man vanligtvis ser på parfymflaskor. Det var inte heller så att parfymerna luktade gott, dom stank verkligen! Drog man in mycket genom näsborrarna så brände det verkligen till. Inte vet jag vad hon skulle med alla parfymerna till, men verkar som om hon tror att hon ska kunna sälja några på e-bay, vi får väl se hur det går med det.

Den tog den solen

Hmm, en något röd Matilda som precis har kommit in från sol/plugg- tiden ute. Hade tänkt jag skulle läsa ut första kapitlet i historian  (av mina fyra), ute i solen vid poolen, men när det hade gått ungefär två timmar och jag fortfarande hade 17 sidor kvar på kapitel ett, så kände jag att det var dags att gå in. Kan inte direkt skryta med att jag har fått överdrivet mycket sol på min bleka kropp i sommar, så speciellt van vid solen är den inte. Jag gjorde nog rätt i som gick in för röd hade jag blivit (synd jag inte är sådan som bilr superbrun på en gång...)Jag får fortsätta mitt historia läsande inne på mitt något kyligare rum istället. Ute är det nämligen nära 90 Farenheit, vilket är lite mer än 30 grader celcius. (I skuggan, och helt vindstilla dessutom) Jag ska inte klaga, men som sagt så har det inte varit överdrivet varmt i Sverige denna sommaren... Tur att det finns en pool, för ett dopp med väldigt korta mellanrum behövs! Paige visade mig ett gott och relativt nyttigt mellanmål också, så det får det bli nu eftersom jag redan börjar bli trött på att plugga och då har jag inte ens kommit igenom 1/4 av det jag behöver göra i helgen. Tur det är en dag imorgon också. Förresten så är det ett under att jag ens pluggar idag! Genom hela min tidigare skolgång så har jag aldrig pluggat på en lördag, det har vart en av min plugg-regler;)


Invigningscermoni

Nu är jag tillbaka i mitt rum efter en relativt kort invigningscermoni av Edward L West Center of Athletic. Efter det blev det en efterlängtad frukost/Brunch. Var hungrig redan igår när jag gick och till sängs så magen kurrade riktigt högt efter mat.

Innan cermonin pallra jag mig även upp för att ta mig en powerwalk. Ingen löptur idag, men en powerwalk kändes fint. Blev 40 minuter så ingen långpromenad precis, men jag fikc se lite mer av omgivningarna än jag har gjort innan.

Nu är det dags att ta igen lite av all historia som jag har missat, i och med att jag har bytt historiakurs nu. Men sen tror jag att jag Äntligen ska förflytta mig ut till poolen. Tror inte jag kan ligga och sola så länge, för någon solkräm har jag så klart inte med mig...Ett litet lypsyl med solskyddsfaktor 25 har jag i och för sig, så det blir till att använda i tjocka lager på näsan, allt för att skydda min alltid lika känsliga näsa. Förresten tror jag nog att ja ska ta med mig mina böcker ut till poolen och kombinera plugget med solningen=)

Precis när invigningen slutar.

En av jag missat lägga upp från omklädningsrummet.
Här är vår skolmaskot, en bulldog, målad på väggen vid bassängen.

Skillnad mot hemma

Satt och åt lunch med Coach Dan, en High School tjej och hennes mamma, som kollade på Wingate University. Då kommer en av tjejerna i laget fram och presenterar sig. När hon har gått säger Dan "Det var Anna, hon är en av mina favoriter." Jag blev lite chockad, sånt är jag verkligne inte van vid att folk säger hemma i Sverige. Hemma är det verkligen så att ingen ska favoriseras utan alla är lika värda. Så är de tinte här, här är man rak och tydlig om vem man tycker "bäst" om. Vet inte riktigt om jag tycker om den ärligheten...

Pratar i sömnen

Malins rumskompis berättade att Malin hade pratat i sömnen här om natten. Passade på att fråga Paige om jag hade pratat något. Och självklart hade jag det, verkade som jag snackade ganska mycket och ofta, men som tur är så är nog det mesta på svenska. Fast jag hade sagt One Point, här om natten. Hon kollade lite konstigt på mig, precis som om jag skulle kunna berätta vad jag drömde om. Det kom jag så klart inte ihåg. Jag undrar vad det var jag drömde om egentligen...?Hemma brukar jag alltid komma ihåg mina drömmar så tydligt, det gör jag inte här. Tror nästan jag bara har kommit ihåg två stycken, och det är på två veckor, konstigt att det är sådan skillnad...

Nu ska nog jag ta och sova, men är inte så trött så kanske blir ett Entourage avsnitt först. Mycket skönare att se nått slappt på datorn i stället för att plugga så här sent;)

Löpning

Hur kunde jag glömma att säga att jag var ute och sprang i morse??!! Det blev ingen lång tur, men jag gjorde det i alla fall, så lite stolt får jag vara över mig själv;)

Prövade mina nya skor också, men som jag tänkte så var det inga bra löparskor, men det gör inget för nu har jag nåra skor att ha på gymmet=)

Ingen cheerleading

Blev ingen cheerleading ikväll, var precis klara när jag kom dit vid halv åtta. Tråkigt för hade faktiskt sett framemot att få se dom hoppa runt och vara överdrivet glada:p Men i stället för att se cheerleaderna så fick jag följa med på en tur till Walmart. Hann inte med allt jag ville köpa, men en mobil blev det och det var verkligen på tiden! Vet inte hur jag ska lösa mitt kamera problem, inget verkar funka på grund av att mitt kort är från Sverige och jag bor i USA nu...Mer än lite segt.

Idag tog jag mig en promenad bort till Food Lion för att köpa tvättmedel och lite andra grejer. Var ingen enkel promenad kan jag säga för skulle korsa en fem-filig motorväg, utan övergångsställe! Tog mig tio minuter att samla mod, men sedan blev det en lucka bland bilarna så då sprang jag över. Berättade om mitt äventyr för Cheryl och hon tyckte jag var lite knäpp som gick, alla tar ju bilen här.

Nu är klockan snart åtta här så är dags för lite roliga läxor, men först ska jag se om jag kan få någon ordning på min nya mobil=)

Klagomål

Jag har fått klagomål från mamma och pappa på min dåliga svenska här på bloggen. Ska försöka att bättra mig, inte skriva så mycket i "talskrift" som jag gör, mina stavfel kommer däremot när dom kommer. Stavning, varken på svenska eller engelska, är inte min starka sida.

Blev ett riktigt simpass idag och inte massa lek som igår;)5500 blev då och då var 2000 ben. Skönt att det ändå blev ett halvlång pass eftersom hårdträningen börjar närma sig...Idag precis som första dagen på träningen så tvingade coach Dan mig att berätta ett skämt. Jag är verkligen sämt på skämt. Det spelar ingen roll hur roligt jag tycker ett skämt är, jag kan ändå inte komma ihåg det efter några dagar. Nu ska jag vara förberedd inför nästa gång jag måste säga ett skämt. Kom gärna på förslag på skämt om ni har några bra på lager.

Tog lite kort på omklädningsrummet som ni ska få se, men märkte att jag hade missat några grejer, så dem får ni se någon annan dag.Berättade ju att jag ville gå på cheerleadernas try out på torsdag kväll, så jag frågade några av killarna i laget om dem visste om det var okej att man bara kom och tittade. Dem trodde inte att det skulle vara några problem. Kände att det kanske skulle se lite mysko ut om jag gick in där och satte mig själv och tittade på, så var lite tveksam till att gå. När jag kom till middagen förut så verkade ryktet om att jag ville kolla på cheerleaderna ha spritt sig bland killarna. Dem ville mer än gärna gå med! Tror jag fick med mig en annan tjej också, så jag slipper sitta där helt ensam med en hög killar som dreglar:p Kom även på att dem kunde få ta kort med min kamera så slipper jag verka ännu mer konstig än jag redan verkar;) Så imorgon hoppas jag att kunna visa lite kort på cheerleaders från Wingate University. Synd jag inte vet hur man lägger upp videor på bloggen, blir lite roligare att se det än bara kort på cheerleaderna men men.

En av tjejerna i simlaget hade gjort fotlänkar till alla i tjejlaget. Passande färg tycker jag, gul och blå;)Förresten verkar min skicklighet med elektronik ha drabbat även denna nokia telefon. Har väldigt svårt att lägga in bilder från kameran till datorn, mobilen kopplar bort sig hela tiden...Jag kanske inte borde ha väntat mig så mycket mer eftersom jag vet hur bra all elektronik fungerar ihop med mig;) Får hoppas att jag får min beställda kamera snart så att jag kan ta lite bilder med den i stället.

God morgon för mej, men god eftermiddag för er...

Blev ingen löpning för mej nu på morgonkvisten. Hade ställt klockan på 07.20 för att ta en kort löprunda, men jag ställde om klockan och sov i stället. Det hjälper inte ens att Paige går upp och springer, jag kommer inte upp ur sängen ändå. Känns som om det är lika bra att skjuta upp det för jag kommer ändå att må pyton nästa vecka när vi ska springa hela tiden.

Nu ska jag ha min första lektion för dagen, University Writing & Research, tror att vi ska ha någon form av skrivövning idag, blir spännande att se hur det går:p  

Shark

Kom lite halvt stressad till "träningen" förut, men hade redan bestämt vad jag skulle simma för pass. Jag är tvungen att göra så för om jag ska bestämma medan jag simmar, vad jag simmar vad jag ska simma, så tycker jag att allt låter tråkigt och jobbigt. Började på mitt pass, hann insimet och sedan ett varv på serien, när dom börjar att lossa alla linor. Då ska vi helt enkelt leka istället för att simma. Hajen var det som stod på lekschemat idag. I vanliga fall skulle jag säkert tyckt att det var jätte skoj, men inte när jag vet att jag ligger efter med träningen och även med skolarbetet. Jag går inte till bassängen och lägger "onödig" tid på att leka då. Det gjorde min eftermiddag och kväll riktigt jobbig och dålig.

Kom precis tillbaka från biblioteket där jag försökte plöja mej igenom 46 sidor tråk-historia. Det gick inget vidare. klarade ungefär hälften (utan att förstå något), men sedan gick det inte mer. Läste någon mening här och någon där bara för att få slut på det. kommer säkert bli riktigt skoj imorgon på historia lektionen...

Min dag började desto bättre faktiskt=) På Wingate 101 kursen så skulle vi skriva om "A Life of Significance". Alltså om en person vi tycker har levt eller lever ett liv som har gjort intryck på oss. Det skulle vara cirka en sida långt och skrivas under lektionen. Jag skrev om min gudmor, Ing-Marie. Det var hennes namn som först poppade upp när jag läste vad vi skulle skriva om. Hon är verkligen en person som jag är imponerad av och ser upp till.

Vi fick också till uppgift att göra en intervju med vår handledare, Mrs Hartness. Jag var först ut och fick ta plats i henes fåtölj efter lektionen. Tio minuter tidigare fick vi veta att intervjun skulle handla om college. Jag slängde ihop några frågor om vart hon hade gått och så, men inte så mycket mer än det. Tro det eller ej men det gick riktigt bra. Hon tyckte jag gjorde ett bra jobb och att det var intressanta frågor. På något konstigt sätt så har jag mycket lättare att prata med henne än med Paige. Engelskan flyter på ganska bra, så det är skönt. Känns bra vara klar med den uppgiften redan idag, även om den itne ska in fören 21 september.

Nu ska jag försöka att få lite sömn i min alltid så trötta kropp. Har planer på att springa imorgon bitti, men det är så jobbigt och träkigt att springa på morgonen! Men eftersom jag ahr sagt det här så kanske jag känner pressen att jag borde gå upp tidigare och springa en runda;)

Har förresten fått min egengjorda namnskylt till skåpet uppsatt så den ska ni få se imorgon!

Kram och god natt från mej här i Wingate.

Simning och gym

Precis kommit tillbaka efter ett simpass, gympass och sen en, tro det eller ej, GOD middag=) Idag blev det hela 5300 yards, vilekt är ungefär 4900 meter. (Alltid jobbigt att jag tror jag simmar i meter, men är ju yards så allt blir kortare...) Verkar inte som om dom andra simmarna gör så mycket i bassängen, snackar mest verkar det som. Inte så super skoj att simma allt själv, men känns bättre än att inte simma alls, så är väl bara till att välja. 

Gjorde även mitt första besök på gymmet i dag. Är lite svårt att veta vilka vikter jag ska ta eftesom allt är i pounds och inte kilo. Men det kommer väl det med. Fick testa på lite av magövningarna som vi kommer att göra nästa vecka när vi starta upp. Sjukt jobbiga var dom! Jag är alldeles för svag i mage och rygg, men förhoppningsvis är jag inte det efter ett tag med den träningen. I USA så bryr dom sig inte speciellt mycket om att duscha direkt efter träningen utan går gärna och äter helt genom svettiga, usch usch. Som den sanna europé jag är så gick jag hem och duscha innan jag gick och åt, känns så mycket fräschare. Riktigt god mat i dag, blev stekt ris med morötter och ärtor och till det sötsur kyckling med minimajs.

Senaste stunden på mitt rum här, så har jag gjort klart min foto uppgift till imorn. Ni ska få se en bild, men tror ni kan ha problem att tyda den...Vi skulle hitta bokstäver ute i naturen som bildade vårt namn, för-och efternamn.


Så mycket mer händer nog inte här i kväll. Ska se om jag kanske kan orka mej igenom någon läxa, för sen får det bli sängen. sjukt trött, fast inte precis en nyhet, har varit det sedan jag kom hit. Verkar inte spela någon roll hur mycket jag sover, jag är lika trött ändå...

Här kommer lite bilder på bland annat mitt rum. Även bilder på coola tårtor från Walmart och en från football matchen jag var på. Glömde säga att jag köpte kläder på Walmart också. Blev tre par träningsshorts, några träningstoppar, joggingskor, två par vanliga shorts,två par flipp flopp och tre linnen. Roligt att shoppa när det är billigt, 140 kr för dom svarta joggingskorna!  Köpte Gardin, trodde det var tvp i förpackningen så att jag kunde ha den ena som skynke till garderoben, men var bara en, så jag fortsätter ha öppen garderob (har inte precis någott att dölja där ändå:p)Mitt mat förråd, i lådan med mina kläder:p


Min "hemmaplats"
Ganska sjuka tårtor, inte precis såna dom gör på Dahlbergs;)

På matchen. Orkester, maskot och cheerleaders, hela baletten var där. Kunde dock inte se när cheerleaderna hejade, hade nog vart roligt att se=)
Synd att det regnade i dag när jag äntligen hade köpt mej lite shorts och linnen. Men imorn är det säkert sol och varmt igen så då kommer det nog till användning. Trodde förresten att jag köpte tvättmedel, men fick höra av mamma att det bara var sköljmedel, hon hade rätt..Luktar gott gjorde i alla fall grejerna jag tvättade;)

RSS 2.0