Om några timmar lämnar jag Wingate!

Nu är det inte många timmar kvar till jag lämnar Wingate! Snart är jag på väg hem och det ska bli så himla skönt. Idag ligger landets så att vi packar Cheryls bil full med alla våra resväskor (hoppas alla får plats bara). Sedan åker Cheryl, Lara, Paige och jag till ett köpcentrum, lite julklappsshopping in i det sista;-) Efter det blir det hem till Cheryl som bor lite utanför Charlotte. Hemma hos hennes föräldrar så bjuds det på pizza, och senare på kvällen så blir det utgång i Charlotte. Vi sover alla i Cheryls hus inatt för att slippa köra lika långt till flygplatsen imorgon bitti. Kan tänka mig att Cheryl komemr ha en rolig dag imorgon, först kör hon mig till flyget, vid åtta tiden på morgonen, sedan kör hon Paige vid tolv tiden, och sist men inte minst kör hon Lara vid fyra tiden. Tycker synd om henne som får spendera hela dagen körandes fram och tillbaka till flygplatsen, men är väldigt tacksam för att hon kör oss alla!

Väskorna är packade vilket känns så himla härligt! Snart är jag hemma!!! Ses snart alla där hemma! :-D

Sista tentan idag

Har gått upp tidigt för att jag ska plugga, men hamnade här istället... Har tenta i University Writing & Research idag. Borde vara mer stressad för har inte pluggat något inför denna tentan. Skulle dock tro att det kommer en rejäl dos ångest när jag på tentan känner att jag inte kan något...Pluggade som sagt psykologi och GPS sön, mån, och tis. Att jag inte pluggar så mycket inför denna tentan är kanske för att det är engelska, grammatik och uppsatser. Inget jag är bra på, men inte heller något jag tror att jag kan lära mig på några dagar. Blir lite extra spänning att göra denna tentan sedan:-s

Innan tentan ska jag och Malin en sväng till frissan:-) Blir lite tråkig, men välbehövlig toppning för mig. Malin däremot slår på stort och ska göra slingor!

Nu åker jag snart hem!! Längtar så mycket!:-D

Önskelista

Här är lite smått och gott som jag önskar mig i julklapp:-)Näsklämmor, Givenchy Very irrestistible parfym, träningsbaddräkt, något sött anteckningsblock, Wet n' Wild, smycken (armband, halsband, örhängen), någon tjock tröja, ansiktskrämer (dag-, natt-, ögonlotion), träningsshorts, mjukisbyxor.

Ni hittar mig i biblioteket...

Mycket pluggar har det blivit dom senaste dagarna. Rättare sagt hela dagar och kvällar fyllda med pluggande. Imorgon smäller det så hoppas att all tid i biblioteket kommer att ge bra resultat. Imorgon bitti (onsdaq) klockan nio är det dags för final exam i GPS: World Cultures. Efter det blir det plugg, lunch, mer plugg och sedan final exam i Psychology. Nu är klockan riktigt mycket (halv ett!:-s) och ska upp tidigt imorgon för att plugga innan provet, är nog verkligen dags att sova nu! 

Final Week

Kom tillbaka till skolan natten till söndag, efter årets sista tävling, som gick i Savannah (visste att det var ett h, men kom inte på vart sist gång). Nämner inte så mycket om tävlingarna här på bloggen för går inte speciellt bra, men men. något som är bra är att vi är obesegrade under hela hösten, både damlaget och herrlaget! Vi har alltså vunnit alla tävlingar vi ställt upp i under hösten.:-)

Idag, söndag, har mesta dels bestått av plugg. Har finals denna vecka, vilket betyder inga lektioner men slutprov i alla ämnen i stället. Jag har dock kommit unda lindrig (om man jämför med andra) för jag har bara 3 finals. Två på onsdag och en på torsdag. En del har finals varje dag och även två om dagen. Tycker jag har det kämpigt nog som det är med mina tre. Känner inte riktigt att denna veckan kommer att låta mig behålla betygen jag har kämpat för att få under hösten. 

Vad händer mer denna veckan då...Jo, jag åker hem!!! Sjukt att jag kan säga att på lördag åker jag hem:-o Bara några dagar kvar här nu, fast en hel del att göra under den tiden.

Tror jag har lyckats lura med mig Malin till att klippa sig också. Tänkte jag lika gärna kunde göra det när jag är här eftersom det är mycket billigare än hemma. Frågan är bara hur bra dom är??!! Fast hur svårt kan det vara att toppa några centimeter, borde väl inte kunna gå så fel hoppas jag :-sJa, ni får väl helt enkel se när jag kommer hem om frisörerna i USA är något att lite på eller inte;-)


Tillbaka i Wingate

Herregud, jag är fortfarande i chock efter New York resan. Det var verkligen en häftig upplevelse. vilken stad, vilka byggnader. Där skulle jag verkligen kunna tänka mig att bo. Suverän shopping också;-) Jag tror att vi har sett allt man vill se i New York. Frihetsgudinnan, Empire State Building, Central Park, Ground Zero, FN huset, Grand Central Station, China Town, Harlem, ja jag skulle nog kunna fortsätta i all evighet tror jag. Dock tror jag aldrig att jag har haft så ont i fötter eller ben någon gång tidigare. Vi har gått i ungefär 8-10 timmar per dag i fyra dagar. Sista dagen så klarade jag inte mer så fram på eftermiddagen så blev det till att sitta på café och matställ mesta av tiden. Liten senare förflyttade vi oss till den neon röda trappan på Time Square där vi satt i nästan två timmar tror ja. Vårt boende, Candy Hostel, var verkligen överförväntan. Vi trodde att vi skulle behöva dela rum med en främling, och att de skulle vara våningsängar, men vi fick ett rum med två dubbelsängar. Om någon ska till New York så kan jag verkligen rekomendera Candy Hostel. Bra läge, fräscht rum, och bra pris. Tror vi betala lite mindre än 1000kr för 5 nätter.

Malin, Marcelo och jag var inte speciellt sugna på att åka tillbaka till ödsliga Wingate, så det är tur att det snart är dags att åka hem. Utomhus är det inte speciellt mycket julstämning, sol och tröjväder. Inomhus däremot så är det julgranar, julpynt och julmusik överallt. Nu vill jag bara att tiden ska gå snabbt så att det kan bli lucia så att jag kan komma hem:-) Tror i och för sig att tiden kommer att gå snabbt för torsdag till lördag kväll är vi till Savanna. Sedan är det dags att plugga inför mina finals som jag har på onsdag och torsdag, och sen åker jag hem på lördag morgon!!

RSS 2.0