Rosa-Bandet månad


Nu har det blivit oktober och i och med detta så är det också Rosa-Bandet månad. Såg att guldfynd har ett jättefint armband som dem säljer för 69 kr, tycker att alla ska gå och köpa sig ett. Själv tycker jag att det ser jätte sött ut! Här i USA är det visst inte Rosa-Bandet månad nu i oktober utan Paige trodde det var först i februari,  jag tror nog att jag ska låtsas att det är Rosa-Bandet månad här nu ändå, jag är ju trots allt svensk;)

Kommentarer
Postat av: Gudmor

Hej lilla gumman!

Det var jätte trevligt att prata med dig igår och samtidigt få se dig. Jag förstår precis hur du känner när man inte får några kramar för vi behöver kroppskontakten så är det bara.Det är därför jag alltid tar mig en av varje när vi ses, hahaha! Hoppas nu att du fortsatt klarar att hålla humöret upp. vi får se om vi ses snart, vore enormt kul tycker jag.

Sköt om dig och våga ta mer plats! Du är ju i Amerika där det verkar vara helt naturligt. Puss och Kram Gudmor

2009-10-05 @ 08:56:16
Postat av: MissBoucheron

Ja det var härligt få se och höra er! Bra att du tar en kram så fort du kan, man mår mycket bättre då=) Ja det där med humöret är som det är, men jag jobbar på det;) Lyckades vända en riktigt pissdag till en i alla fall okej dag tilslut.Bara för att jag pratade om ert dåliga väder och solen här, så skulle det så klart regna hela dagen idag! Det drog ner mitt humör ytterligare:pKramar

2009-10-06 @ 04:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0